reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam my po wizycie u endykrynologa mała ma zwiekszoną dawke o 1 tabletke tygodniowo,a takto mamy zacząć raz w tygodniu mierzyc wzrost.Kupię miarke w sklepie i na scianie powieszę,nastepną wizyte mamy dopiero 23 marca ale wyniki mamy zrobić w lutym i poimformować lekarke telefonicznie.A co do zasiłku pielegnacyjnego to wypełni mi papiery i 9 listopada mam jechac je złożyć wiec zobaczymy co dalej.Lekarka powiedziała że zazwyczaj przyznawają dziecią jak maja wade rozwojową a moja jak na szczescie i dzieki bogu rozwija sie dobrze,wiec spróbuje złożyć może akurat sie uda.
Pogoda u nas kopszmarna cały dzień poda,ja coś kaszel dostałam i gardło mnie boli i niemogę całować moich Dziewczynek tak mocno bo boję sie że sie zarażą.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.U nas Kuba dziś szalał zmęczył mnie totalnie już śpi i ja już też się kładę.Dziś udało mu się przy szczebelkach na kolana podciągnąć i tak sobie stał,szkoda że mnie w domu akurat nie było byłam z mamą na zakupach:(Mąż widział chciał fotkę pstryknąć ale nie zdążył:(

hej.
moja siostra dzisiaj rano urodzila dziewczynke:) wazyla 3900 ale nie zdazylam zapytac z tego wszystkiego ile mierzyla. po porodzie hiacynta miala straszny krwotok, i do tej pory podaja jej krew.... plakalismy wszyscy przez pol dnia, ja tutaj a reszta w szpitalu bo z hiacynta bylo bardzo zle, lekarze miielli wycinac jej macice... a jeden jakis dyrny powiedzial do jej meza, ze "lepsza zona z macica w trumie niz zywa bez macicy", jakis nie wiem nawet jakich slow tu uzyc, bo mnie calatrzesie jak sobie to przypomne..... ale na szczescie juz jest poprawa.dzwonilam do hiacynty i mowila, ze jak sie obudzila to nie wiedziala czemu radek placze, ale jej nic nie powiedzial czemu... dobrze sie czula i miala dobry chumor... mam nadzieje, ze najgorsze juz za nimi...

Kasiu gratuluje siostrzenicy. Napisz jak się siostra czuje. A tego lekarza to tylko .....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Celinka zdrowiutka, wyszedł jej pierwszy ząbek, prawa dolna 1:-D:-D:-D Ja znowu poszkodowana, rozwaliłam palca u nogi w weekend i podeszła mi ropa ledwo chodzę, chyba u chirurga wyląduję:-(.

bylam wczoraj z wikusiem u pediatry i nie ma pleśniawek on sie poprostu gryzie w dzisełka , wiec moze i lepiej ze nie ma plesniawek.

Ewa trzymam kciuki zebyś dalej mogla małego karmić piersia, a czemu nie mozesz go ze sobą wziąść ???

reklama
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków które w ostatnich dniach obchodziły swoje miesięcznice:-):-):-)
U nas wczoraj była cudowna pogoda normalnie wiosenna.W związku z tym poszliśmy z Kubusiem na spacer na cmentarz i wypróbowaliśmy od razu kombinezon i nowe buciki.U nas wszystko Ok.Kuba nadal przesypia noce a teraz mam pewność że rozwolnionko które miał ostatnio było spowodowane ząbkami.Wyszły mu i jest spokój.Ciekawa jestem kiedy teraz następny ząbalek się pokaże.Ja uczę się do testów na prawko w sumie dobrze mi wychodzą ale boję się że spanikuję czy coś i uwalę:-(

Do góry