reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
witam sie w niedziele :-)

wczorajszy dzien super :-) film poprostu cudowny :-) jak dla mnie oczywiscie nie dosc ze sie usmialam to jeszcze naplakalam, potem jedzonko i taxi do domu, a w domku podrinkowalismy :-) jak juz wiki poszedl spac ...

... ale o 21 sie obudzil z wrzaskiem i plakal tak przez godzine, chcial spac ale nie umial ... dostal paracetamol ale nadal plakal ,jesc nie chcial , pic nie chail , brzuszek mial miekki- myslalam ze to brzuszek bo strasznie nie przewracal , temp tez nie mial, posmarowalam mu zelem dziaselka i wkoncu o 22:15 padl, o 24 wypil kasze na spiocha i przespal do 5 rano ... ehh ... nie wiem o co chodzilo no chyba zeby ....
a rano wgramolil nam sie do lozka i obudzil nas ale to milutkie bylo :-)

J zrobil sniadanko :-) i teraz sie bycze :-)

Wszystkiego najlepszego babolki :-* wkoncu to nasz dzien :-)

SDC11153.JPG
A

Mój Kubek ma temp ponad 38 nie wiem czy od ospy czy oskrzela... oby od ospy... maruda straszny
fotki mojego chorowitka w plamki Picasa Web Albums - adusek - 2009#

Ostatnia edycja:
Witam WSZYSTKIEGO NAJNAJ Z OKAZI NASZEGO SWIETA KOBIETY .
Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam rolki sobie mężowi Wiktori i dzisiaj uczyłam sie jezdzić M nas uczył.Teraz idziemy na spacerek bo pogoda sie ładna zrobiła a od rana było zimno a teraz cieplutko.

Ewa adu sliczny Kubus niezle bedzie dzieczyny bałamucił.Julka jaka pomocnica ciasteczka robi niedługo bedzie ci obiadki gotować rosną nam dzieci szybciutko.

Ostatnia edycja:
no to wczorajszego zachowanie wiktora wynikalo z tego ze wyszla 2 gorna czworka :-) i ida dwie dolne ehhh ... zobaczymy co bedzie dzisiaj ....
w dzien byl spokojny tzn rozrabial jak zawsze i nie marudzil, teraz juz spi :-)
a ja robie liste zakypow ehhh... a kto to za mnie przytaszczy do domu ...

moj J dzisiaj milutki jak diabli fajnie tak czasem miec faceta za niewolniak :-)

KOBIETKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA!!!
a ja dzisiaj cały dzień sama, mąż pojechał z kolegą, który chce samochód kupić do konina potem piotrków Tryb. i do radomia. wyjechali o 6 rano jeszcze ich nie ma, a ja sama swiętuje!:-(
byłam tylko chwilę z rodzicami u rodzinki zawieżć zaproszenia slubne mojej siostry. mały juz spi, a ja ogladam taniec z gwiazdami!
Aga ale masz fajnie, że do kina sobie poszłaś, u nas kina nie ma niestety:wściekła/y: najblizsze w Poznaniu albo Zielonej Górze!

reklama
Do góry