reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Jagna 70 tyś szok:szok::szok::szok: jak tanio!!! u mnie w mieście a miasto to takie średniej wielkości za metr kwadratowy żądają od 2500 do 3300 :szok: normalnie powariowali:wściekła/y: i kup sobie człowieku mieszkanie a potem 30 lat spłacaj:no:

Olek zdrowy ODPUKAĆ !!! czekamy na wyniki krwi jeszcze 2 tyg niepewności.
zdrówka dla Celinki!!!
Nina też byłam w szoku, bo na ogłoszeniu jest 80tyś, ale mają problem ze sprzedażą, a za 2 miesiące do nowego mieszkania się wprowadzają. Tak w ogóle to bym im te 80 tyś. zapłaciła, mają 3 dzieci i jedno z porażeniem mózgowym:-( W tej chwili mieszkają na 2 piętrze a znaleźli większe na parterze.
W Lubinie też są takie ceny, ale w Ścinawie już nie bo to małe miasto.

Celinka lepiej się czuje, ale ja jestem też na antybiotyku:wściekła/y:

reklama
wiki uwielbia gummy bear i bebe lilly :-) bardzo fajnie sie przy tym bawi :-)
Moja też skacze na gummy bear i na fifi niezapominajce(piosnce z czołówki).
Ja się czuję potwornie, głowę mi chyba rozsadzi i nie mogę zbić sobie gorączki:wściekła/y: Na dodatek siedzę sama z niunią. Jestem strasznie rozdrażniona co odbija się często na małej, zwłaszcza jak hałasuje:-:)wściekła/y: Miałam nadzieję że pójdzie spać to ja też się położę, ale chyba mogę pomarzyć.
Uciekam kończyć obiadek i do łózka się kładę a Celinka nich robi co chce w pokoju(krzywda jej się nie stanie).

jagna nie ma nikogo nawet Aga się nie odzywa a to dziwne troche:tak: pewnie zajeta remontem!!!
dzisiaj u naas imprezka mała 52 :szok:urodziny mojego tatusia hi hi,mały rozrabia jak zwykle a ja zaraz jade prezent kupić.
miłego dnia wszystkim zyczę!!!

Cześć!Jak chorowitki?Mikołaj wczoraj jakieś zatrucie pokarmowe miał,cały dzień właściwie nic nie jadł.Na noc wypił herbatę miętową i dałam mu syropek przeciwbólowy,cieńszą kołderkę do snu,rozszczelnione było trochę okno i pięknie spał,nawet za bardzo nie kręcił się.Dziś już chyba lepiej ale nic jeszcze nie jadł,tylko trochę płatków kukurydzianych na sucho i wypił herbatkę.

Witam własnie niemam czasu na pisanie bo jednak kasa sie znalazła no i nam remont w domku zakładanie paneli jeden pokoik zrobiony jeszcze tylko pokoik dziewczyn i przedpokój.Spadam bo mnie wołają.

reklama
hej dziewczyny,
bylismy dziś w Karpaczu (Klinika pulmunologii i alergologii...)...
Okazuje się że młody ma coś nie tak z oskrzelami.
Dostalismy skierowanie do szpitala w TRYBIE PILNYM z podkreślonym napisem SZMERY PĘCHERZYKOWE...
niestety czas oczekiwania nas zabił prawie... ile sie czeka w trybie normalnym nie pytałam, ale my w trybie pilnym dostaniemy sie dopiero w maju na oddział... także do maja jedziemy na tych lekach co już mamy :-(
ogólnie u nas ok. Młody na szczęście zdrowy.. dziś może będzie miał spokojną noc bo po 2 tyg dostał znów leki przeciwalergiczne więc może tak nie będzie miał w nocy kaszlu i katarku. Bo jak nie dostawał to miał taki kaszelek nocą że aż zwracał ;(

Do góry