reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dzięki dziewczyny.
My po kolędzie, mała obrabowała księdza ze wszystkich cukierków:-D:-D Po co wyjął wszystkie;-) ma sklep po drodze to uzupełni zapasy:-D Ładnie mówiła Bozia i zdmuchnęła świeczki, całą kolędę czekała kiedy będzie można je zdmuchnąć:-D. Mam nadzieję że za rok przyjmiemy księdza na swoim.
Miłej imprezki Nutka:-D Czekamy na fotki
Niunia jak tego dokonaliście. Brawa dla Wiktorii:-D:-D

reklama
dziekujemy za zyczenia urodzinkowe!!!

ZYCZAC TEGO SAMEGO WSZYSTKIM NASZYM DWULATKOM!!! STO LAT I MOC BUZIAKOW OD VINCENTA I FORUMOWEJ CIOTKI.

Witam u nas zimny wiatr i do tego mróz bylismy na sankach ale krutko.Jutro z Wiktorią do dentysty jade bo dobiero dzis zobaczyłam że rosnie jej ząb a mleczny jeszcze niewypad.

witamy sie i my :-)

dziekujemy za zyczenia i my skaldamy wszystkim 2latka wszystkiego naj naj lepszego.

my dzisiaj juz lekarza odiwedzilismy bo gdy rano przebieralam malemu pieluche z nocy to mial kropke krwi na pieluszcze, lekarz go obejzal i w srode mamy badania, krew, mocz i kał ... ale maly to jakis okaz zdrowia mimo tego ....

u nas imprezka sie udala fajnie bylo, maly dostal mnoswto slodyczy, zabawek i oczywiscie ubranek z Tomeczkiem :-)

Wikus w czwartek zawolal ze chce na nocniczek isc i zrobil kupke :-) narazie zaczelismy od kupek a potem sie zobaczy, Wiki od wrzesnia moze isc do przedszkola :-) wiec mogl by juz sie zalatwiac ....

Cześć ja Wiktorie na ferie zawiozłam i beczeć mi sie chce chyba jutro po nią pojadę.

Aga może to nic groznego musi być wszystko ok.
Pawimi Vincent uroczy.

My po wizycie my dentysty(dziecięcego) ząbek wyrwany i Wiktoria zniosła to po męsku nawet nie zapiszczała.Następna wizyta w lutym bo ma małą dziurkę i zabląbuje,od razu zapisałam Amelkę bo miała problem z tymi jedynkami.

Ostatnia edycja:
Vincest słodki i jaki duży:-D
Agusia bedzie dobrze.
Nutka wytrwaj dziecko tez musi od mamy odpocząć;-)

My w końcu dodzwoniliśmy się do kliniki we Wrocku, mamy termin na 22 marca:szok::szok: . Mówię babce, że miała być przyjęta w styczniu, a ta z mordą, że mogłam wcześniej dzwonić,to ja z mordą, że mogli numeru nie zmieniać, a jak zmienili to mogli poinformować na swojej stronie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W końcu zarejestrowała mnie na marzec, bo tak to w czerwcu były dopiero terminy, jeszcze robiła problemy że ja z dzieckiem chcę być:wściekła/y::wściekła/y: No masakra dosłownie, co za baba, Jak ja mam 2 latka zostwić w szpitalu 100km od domu:baffled:

reklama
Do góry