reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ojej jakie tu pustki niedawno byłyśmy tu codziennie a teraz dzieciaczki idą do szkoły a to nasz pierwszy dzień mamy Zdj&#281;cie0064.jpg

Hmm... Cóż więcej bym mogła.Na
Nazywam się Paula, mam 24 lata (no prawie 25).
Córa ma obecnie 4,5 roku.
Uczęszcza chętnie do przedszkola (aczkolwiek teraz ma wakacyjną przerwę niestety i nudzi się jak nie wiem).
Obecnie czekam na drugie, ale już nie wpasujemy się w styczeń, a na październik.
Kochany urwis, którego wszędzie pełno.
Mały tadek niejadek niestety.

Ale coś widzę, że długo się tu nic nie działo :(

Aga super chłopaki.
Przyznam szczerze że mnie ostatnio natchnęło i zaczęłam czytać nasze forum od samego początku.Ech wróciły wspomnienia. A co u Was babki??????

reklama
Hej dziewczyny!!!
Ja tu zajrzałam szukając tego homeopatycznego leku na pleśniawki.
Celinka nadal sama, przybył jej tylko 3 kuzyn:-D.
A tu Celinka
image_500x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

Do góry