• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
A Kwestia smaku to ma poczucie. Wchodze przed chwilą na pocztę i co? Wiadomosć z godz. 11 Sernikobrownie i mini serniczkami właśnie :) Joa, Ciebie też tak skusili?
Tarta czekoladowa, wegańskie lody z bananami, koktajl z mango i ogórka, kaszotto z pęczakiem i kurkami, aaaa, coś na pewno jutro zrobię :)

Da rade :) wiadomo ze w garze po kremie czekoladowym palucha zamocze w cukierni hahahaha ale na prawde nie ma co jesc tego duzo bo dupa rosnie.... Raz na tydzien :) mam swoich faworytów hehehehe

Uspokojcie sie z tymi slodkosciami;)))). Przykladnie zjadlam zdrowy obiadek i zasliniam pulpit teraz czytajac Was! A serio robie wszystko zeby nie wcinac slodyczy. Wazylam przy wzroscie 1,75m 53 kg a teraz 59, jedno co mnie pociesza to fakt, ze od miesiaca waga stoi...no moze od ubieglej soboty waha mi sie +\- 0,5 kg. Wiec nie kuscie!!!;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry