reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

ja tez najpierw na allegro szukałam :) i w sumie sporo mi się podobało ale jakieś drogie były :) ile dałaś za swoje ? bo ich nie widziałam .. może dlatego że ja tylko rozmiaru 56 szukałam. ten jest nawet 50/56

reklama
Nie chwaliłam sie jeszcze wczorajszym osiągnięciem :)

Jak wiecie byłam u lekarza, no i potem pojechałam zatankować bo tam tania stacja samoobsługowa jest. A ze inteligentnie ubrałam sie w sukienke to jak tankowałam to korek z kluczykiem polozylam na dachu razem z karta - i potem siłowałam strasznie zeby zamknac wlew bo cos kluczyk nie chciał sie przekrecic i wsiadłam i pojechałam a karta na dachu została... Wiec musiałam jeszcxe jechac do banku blokować karte i zamówić nowa i pewnie przed urlopem do soboty nie przyjdzie - grniusz...
Zamiast wrzucic do samochodu to ja na dach .. Ehhhh mozg ciazowy :)

paulettah mi czasem się udawało ale ostatnio przy remoncie to ciągle mnie nie ma i nie ogarniam :) jak tu się skończy balagan to zaczynam polowania na wózek :):)

Emenems :) przypomniał mi się kolega który tak z pizzeri odjeżdżal. wziął pizze na wynos i tez ja położył na dach coś robił a ja akurat z koleżanką przechodziłam, machnął do nas ręką wsiadł i pojechał ... a pizza z dachu otworzyła się i prosto na asfalt ... smuteczek :( i wcale nie był w ciąży ani to nie żaden gamon tylko ogarnięty chłopak wiec zdarza się :)

reklama
Nie chwaliłam sie jeszcze wczorajszym osiągnięciem :)

Jak wiecie byłam u lekarza, no i potem pojechałam zatankować bo tam tania stacja samoobsługowa jest. A ze inteligentnie ubrałam sie w sukienke to jak tankowałam to korek z kluczykiem polozylam na dachu razem z karta - i potem siłowałam strasznie zeby zamknac wlew bo cos kluczyk nie chciał sie przekrecic i wsiadłam i pojechałam a karta na dachu została... Wiec musiałam jeszcxe jechac do banku blokować karte i zamówić nowa i pewnie przed urlopem do soboty nie przyjdzie - grniusz...
Zamiast wrzucic do samochodu to ja na dach .. Ehhhh mozg ciazowy :)

Haha ja kiedyś zostawiłam kawę i jak ruszyłam to miałam brązowa szybę :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry