Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też miałam leukocyty podwyższone w krwi, a lekarz kazał się nie przejmowaćPaulina swietna ta kurtka, lubie takie pikowane ;-)
Ja odebralam wyniki mocz ok- kiedys mialam infekcje za infekcja, a w ciazy jak ladnie, gestosc za niska, ale mam nadzieje, ze to nic strasznego ;-) w morfologi leukocyty podwyzszone, nie wiem czemu :what:
Nie nadrobię Was, za duzo napisałyściemam nadzieje, że nic istotnego nie było od wczoraj rana.
Emenems ja jeszcze w życiu ani 1 pompki nie zrobiłam, pomimo, że co roku zakładam się z kolegą, że do końca roku będę w stanie 1 machnąć. Teraz liczę na to, że jak dziecko się urodzi to od noszenia dam radę.
Wczoraj byłam na koncercie Matisjahu w stoczni i były takie mega basy, że włosy na rękach mi się ruszały) Marzyłam o takim szaleństwie
Koleżanki dopiero zawineły się do domu, ale przywiozły mi już pierwszą partię reczy dla maleństwa. Mam rożek, nieużywane smoczki, różne body i itd. Bardzo się cieszę
))
Ty wysłałas mi to zaproszenie, szczerze mówiąc na początku myślałam, że to jest nasze spotkanie w ramach Twojego przyjazdu do PLJoa i Innabajka ale poza środa widziałam ze wybieracie sie na wydział w piatek za tydzien ??![]()
Ty wysłałas mi to zaproszenie, szczerze mówiąc na początku myślałam, że to jest nasze spotkanie w ramach Twojego przyjazdu do PL![]()