Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Joa i Innabajka ale poza środa widziałam ze wybieracie sie na wydział w piatek za tydzien ??![]()
Paulettah jak to w ikea multum rzeczy tylko mieć mieszkanie i kasę i rozwiązania super... Ale my byliśmy głównie po barierke do łóżeczka dla Marysi. Dla Zosi mamy turystyczne albo z nami będzie, jak Marysia do niedawna
Jakby miec kase to cuda mozna robic
A ja spie na podlodze a moj maz to chyba za miesiac skonczy ten pokoj.. grr... a odczuwam silna potrzebe zeby juz wszystko przygotowac i sprzatac, serio tylko o tym mysle
Ja remontu nie robię. Ale muszę zrobić miejsce dla dziecka w sypialni. A że jest mała to najpierw muszę zrobić przesort w szafie, powywalać rzeczy, żeby zrobić miejsce rzeczom z komody, która będzie dla młodego.
To samo w kuchni, żeby zmieścić rzeczy dziecka i w łazience.
A najgorsze jest to, że nie mogę sama tego robić, bo mi lekarz zabronił. Że to za duży wysiłek. I do tego nie chce mi się kompletnie tego ruszać. Gdzie ta osławiona energia II trymestru??? :-(

Ja sie czuje dobrze ale o przybywanie energii zapomnij .... Brzuch e ciagu dwoch ostatnich tygodni dosłownie " wyj*****o" chwile postoje i juz czuje jakby mi kamien wisiał ....