Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jego synka uwielbiam :-) Właśnie musimy kupić sofę, żeby miał gdzie spać jak do nas wpadnieJa też mam 1 września USG połówkowe! Ale nas dużo na ten terminBędzie raźniej. Ja, Pyscek, Innabajka, Emenems, kto jeszcze na 1.09??? Pyscek kusisz ciastem!
Niestety ja chyba pójdę sama na USG połówkowe, bo pierwszy syn mojego mężczyzny właśnie idzie do 1 klasy SP i on pójdzie na rozpoczęcie roku szkolnego, bo to ważne wydarzenie dla pierwszaka. A ja zostanę samaNo chyba, ze zdąży na 12:00, ale pewnie nie ;( Właśnie dziewczyny, ja nie stresuję się bardzo tym, że nie umiem zajmować się niemowlakiem, bo mój facet potrafi i ma doświadczenie. Poprzednim synkiem to głownie on się zajmował, kąpał, itd. Aha i zgorszonym dodam, że nie rozbiłam związku, tylko oni rozstali się wcześniej, nie mieli ślubu i znali się tydzień przed poczęciem dziecka
a jego synka uwielbiam :-) Właśnie musimy kupić sofę, żeby miał gdzie spać jak do nas wpadnie
nie chce wyjść na okropną kobietęMarzenka88 co się tłumaczyszteraz prawie każdy jest z takim powiedzmy "balastem życiowym"
Ja tez kiedyś byłam z rozwodnikiem i tez nie rozbiłam ich związku tylko pozew dawno był złożony zanim się poznaliśmy![]()
Ja 3d mam za każdym razempołówkowe mam dopiero 17.09 ;(