Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja mam ale wszystko od rozmiaru 80 po Olim hahaha musze kupic od 56 do 74-80. maz mowi zeby kupic dwa rozmiary 56 i 62 skoro dziecie moze byc duze, jesli nie styknie na pozniej czekamy na extra kaske i zaczynam lowy.
rozka nie kupuje. Oli nie lubil. on kocha do tej pory swoj kocyk ktory mial w szpitalu, zawijalam go tylko w niego. karuzelek i innego typu zabawek tez nie. ewentualnie pozniej. musimy sie poznac, pozniej mozna dokupic- sklepy istnieja
bladze po czelusciach YT, Oli z tata oglada bajke przed snem. lubie to mam jeszcze Warke 0%
ladne kolorystycznie, pomyslowe ale na dluzsza mete niepraktycznie. bo jesli Ci maluch z tego wyrosnie musisz kupic albo normalne lozko albo rosnace na dostawke. wolalabym takie na dostawke jesli juz chociaz moj Aleksander bedzie mial swoje takie normalne, styknie do ponad 2 lat. jesli Ci sie podoba to bierz, Twoj gust wazniejszy
Chce ti bo jest male i sie zmiesci przy lozku naszym a duze lozeczko Nie dam rady bo Nie mamy tyle miejsca! My juz prawie na Koncu przeprowadzki na szczescie ! Na weekend przyjechalismy z psami do agruturystyki jest cudownie!