Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No surowe jajo to slaby pomysl....nie wolno. O alkoholu nie wspomne, jak dla mnie niedopuszczalny, nawet kropelkaMarcepanek tak, zgadza się, czekamy na małą Haniębyło to zaskoczenie, bo na pierwszych badaniach prenatalnych powiedziano nam, że w 80% będzie to chłopiec
powiedzcie mi, czy którejś z was na anemie lekarz zalecił pić żółtko jajka utarte z cukrem i połówką lampki tzw. Byczej krwii tzn czerwonego wina wytrawnego?

?? Lek kosztowałby 8zł ale bez pieczątki minimum 80zł, tak się wkurwiłam że zadzwoniłam do lekarza, który też się wkurwił hahaha Obiecał że podjedzie do apteki podbić recepte do poniedziałku, no ale 80zł kaucji i tak musiałam zostawić, co za kraj NFZ mnie wykończy no i ZUSMatko z tymi aptekami Romaszkowa u mnie na szczęście mili i sympatyczni ludzie pracują ale tez nie raz w innych miejscach spotkałam sie z chamstwem..
Mój m nie rozumie ze przez te hormony mam gorsze i lepsze dni i wczoraj był ten gorszy i on uznał ze ja coś ukrywam i nie chce mu powiedzieć o co chodzi! Nie wiem jak już z nim rozmawiać, macie jakieś rady?
Haha Paulina ja nie mam zadnychmoj tez zachowuje sie dziwnie, mam wrazenie, ze dla niego ta ciaza to jakas abstrakcja, chociaz naprawde bardzo na nia czekal, czasami mam wrazenie, ze dopiero jak urodze to do niego dojdzie, ze mamy dziecko :-) a w to, ze zrozumie jak ja sie teraz czuje i co sie we mnie dzieje, to juz chyba przestalam wierzyc, powtarza tylko czasem na sucho "ach te Twoje hormony" ale tak naprawde nie ma pojecia co sie kryje za tym oklepanym haslem... ;-) plus taki, ze czesto sama siebie nie rozumiem, wiec czego wymagac od niego
![]()