reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
U mnie tez szumis na liscie :) co do wozkow to dalej nie mam pojecia , wciaz po glowie chodzi mi tako maxone ale nie ma zbytnio opini o nim .. No a marzenie to bugaboo cameleon 3 ale maz sie stuka w glowe i mowi ze nie da 8tys za wozek .. Juti a co to za model??

Anecia u mnie Bugaboo też był pierwszym wyborem! Przede wszystkim ze względu na wagę. Ale też cena mnie odstraszała. Ten to Bumbleride Indie 4. Jest bardzo mocnym konkurentem Cameleona. Bo waży o niecały 1 kg więcej, więc z gondolą zaledwie 10 kg. To jeden z najlepszych wyników wagowych wśród wózków. Średnia to ok. 15 kg. Tym bardziej, że ma pompowane koła - dla mnie to był kolejny mus - i w miasto i w teren, składa się do kompaktowych rozmiarów i spacerówka jest fajna i spokojnie powinna starczyć na dłuższy czas. Spacerówka jest trochę podobna jak w City Joggerze. Więc jest szansa, że ten jeden wózek posłuży nam na cały okres wózkowania.
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
martusia- i jak Oli w przedszkolu?

Ehh wczorajsza burza. Chciałam obejrzeć ten nowy serial na tvn i zabrało mi tv przez ten wiatr, później się uspokoiło, więc gdy się juz wykąpałam, położyłam do łóżka to chciałam z neta go obejrzeć i burza przyszła akurat po raz drugi, więc nie chciało się wczytać, a później dla bezpieczeństwa net wyłączyliśmy. A dziś mi się nie chce wczytać jakoś

Pyscek- fajne łowy

Juti- whishbeara też chcę :P
A co to za wóżek?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry