Limonka87
Fanka BB :)
Ale fajno to Ty tez na grudzień bedziesz jak nic![]()
Mi mówiła dziewczyna od której kupowałam ciuszki ze jej synek sie 5100 urodził przez Cc bo naturalnie by utknął bo za duży![]()
U mnie wychodzi 27.12
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale fajno to Ty tez na grudzień bedziesz jak nic![]()
Mi mówiła dziewczyna od której kupowałam ciuszki ze jej synek sie 5100 urodził przez Cc bo naturalnie by utknął bo za duży![]()
Wiem ze nienormalna jestem ale ja juz przeglądam oferty restauracji na chrzciny ... Bo to sie tak mowi ale kasa sama sie nie odłoży.
Oczywiscie najelpiej zrobic w domu obiad tylko ze ja trgo domu w pl nie mammam kawalerke 16m2 wiec słabo
a przeciez nie zrzuce wszystkiego na rodzicow czy tesciowa wiec knajpa najlepsze rozwiazanie
Mozemy ochrzcić tutaj- raz w miesiacu mamy msze katolickie ale w Polsce cała rodzina wiec tam chcemy![]()
Emenems a kiedy chcesz Chrzcic? U mnie zależy kiedy się urodzi. Jak w grudniu to początek stycznia będę chciała Chrzcic a jak w styczniu jednak to w lutym gdzieś. Ale ją u teściowej znowu zrobię kolacje. Czyli zamówienie w restauracji zarelko oni przywiozła w tych bemarach ciepłe. Porozkladam na miski polmiski i gotowe.