Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do basenu, to ja też chcę iść z małym jak najszybciej się da na pierwsze zajęcia. To jest super sprawa!
A co do chrztu, to ja najbardziej bym chciała zrobić w sobotę, bez tłumu na zwykłej mszy, tylko krótkie, prywatne nabożeństwo. Mam bardzo dobrego kolegę księdza. Ale z parafii pod Olsztynem. Więc będę chciała załatwić żeby tu w kościele mógł ochrzcić mi syna.
A potem mała imprezka w knajpie. Ja nie planuje dużego przyjęcia. Tylko my, chrzestni, nasi rodzice, ewentualnie dziadkowie męża, jak dadzą radę przyjechać. W końcu to nie wesele! ;-)
Paulettah jeśli nie ma katechezy wymaganej u was to nie musisz się bardzo spieszyć, jak co to kilka chrztow na jednej mszy spoko robią tylko ze to długo może potrwac. Jeśli termin mało chodliwy tzn nie święta to raczej nie ma problemu. Na Marysi Chrzcinach jeszcze jeden chrzest był ale teściowa raz była i było 8 :O
To ja planuje tak samo hahah w sobote chrzciny i mały obiad dla najciszej rodziny![]()
U nas 9 osób to chrzestni z partnerami i jednym dzieckiem Hahaha masakra co?![]()
U nas będzie max10-12 osób. Razem z nami. :-)