Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezu ... Co za koszmar... No ja nawet miałam u mnie w parafii rodzinnej msze w naszej intencji i w intencji naszego slubu gdzie ksiądz oczywiscie wiedział ze bierzemy cywilny tylko bo maz po rozwodzie .... Ja raczej brzydko mowic " nie zadaje sie" z duchownymi których nie znam, cxyli nie brałabym slubu czy chrzcili dziecka u kogos kto mnie nie zna - tak to inaczej jakos tak bardziej z sercem a nie taśma"orzeczony - next!!"
Martusia mam podobny problem. Mój w lipcu urodzony to jak zimą była to pół roku miał a zimą była taka ciepła wtedy. Teraz nie mam pojęcia jaki kombinezon kupić jak grubo ubrać dziecko. Masakra. Zimowe dziecko to było ostatnie co chciałam. No ale wyszło jak wyszło to lamentowac nie będę.
Którąś się pytala wczoraj nie pamiętam już. Ją jestem z opolszczyzny.
Paulina8 ją na ślubie 2 świadków miałam. Mój brat i mojego brat. Z chrzestnymi też bym chciała ich wziąć ale raczej się nie da. To przyszła żoną kuzyna chyba będzie. I moj brat
Emenems ja mam cudownego księdza w mojej parafii, bardzo duzo organizuje, ciagle zbiera podpisy w sprawach, którymi powinny zając sie władze gminy. Ostatnio spotkałam go w sklepie a on z tekstem: cześć, co słychać? W pierwszej chwili go nie poznałam i odpowiedziałam mu tez cześćniestety muszę sie zadawać z tymi nieznanymi księżmi, ten "nasz" czepia sie naprawdę wszystkiego. Moja kuzynke zapytał, czy rozumie po polsku, bo miała sie podpisać w kolejności; nazwisko-imię a nie imię- nazwisko a chrzestnemu powiedział, ze nabazgral
![]()
O matko ! Hahaahah co za jazda ... A w ktorej parafii bedziesz chrzcic ? Bo moze warto wybrac inna![]()
Bo ksiądz to człowiek tylko wiec sa tacy i tacy