reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A i przyszedł nam dziś wózek:
To wersja spacerowa. Gondoli nam się nie chciało rozkładać. I tak go trzeba spakować i zawieźć do mojej kuzynki ns przechowanie bo my nie mamy gdzie trzymać.

Załączniki

• 1441999630585.jpg
    1441999630585.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Ja paliłam 10 lat i to tak pakę dziennie miałam przerwę z 4 miesiące i największym błędem był powrót wlasnie.. Kamil pali i mi tak śmierdzi ze szok moja mama tez nie mogę tego zapachu od nich tak samo jak smród fajek na ubraniu i nie wyobrażam sobie zacząć palić i potem taka śmierdząca dzieciaków dotykać :/

Ja paliłam 10 lat i to tak pakę dziennie miałam przerwę z 4 miesiące i największym błędem był powrót wlasnie.. Kamil pali i mi tak śmierdzi ze szok moja mama tez nie mogę tego zapachu od nich tak samo jak smród fajek na ubraniu i nie wyobrażam sobie zacząć palić i potem taka śmierdząca dzieciaków dotykać :/

Ja tez z 10 lat - jak pracowałam za barem to najwiecej po dwie paczki dziennie a od kilku lat tutaj pale raz na pare dni i zawsze po południu jak cos albo wiczorem

Bosze dziewczyny co to alkohol? ??? Hahahah wyobraźcie sobie ze ja zero alko od 2 lat :) nawet mnie nie ciągnie :)

Ja horrorów nie lubię oglądać i nie oglądam :) nawet teraz w tv nic nie leci, ja lubię jakieś kryminalne filmy akcji :) o hobbita tez bym obejrzała tylko trzeba ściągnąć od kogoś :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry