reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
To Zamrażamy mleko i robimy spotkanie pijackie na wiosnę:)) mój M tez pije mniej ode mnie, ciężki alkoholi prawie wogole, ja za to lubię czasami czysta Polska wódkę, nie jakieś whiskey co skarpetami śmierdzi ;)

No trudno / bedziesz wódkę pic :) ja jakos nie moge nie piłam wodki z 10 lat :D

"– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata. (…)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus."

:D

6:30 pobudka w sobotę toż to grzech. Moje dziecko jest niemożliwe :)
Kurde te poranki takie zimne teraz....brrrr
Jadę dziś na ciuchy. Ciągle coś kupujecie i mnie tym denerwujecie :D
Mam nadzieję coś fajnego wychaczyć :D

Sierpniowa ja nie kupuje za bardzo :( na razie nie mam pomysłu i miejsca i kasy ;p :( ehh Mnie maż tak wczesnie obudził, a raczej ja jego :D a niedawno córka wstała i mówi ze chce kanapke z dzemem :D Ja mam dzisiaj kolejne worki z piewnicy do rozpakowania ehh maż mowi ze to juz wszystkie ale widze ze jeszcze niee :( ehh ide spac ;/

Wstałam dzisiaj no i lydka nie boli na szczęście mam nadzieję że nie zacznie boleć,
Ale dzisiaj miałam sen, śniło mi się że brzuch zaczął mnie swedziec, ja podnoszę koszulkę a tu takie ogromne czerwone rozstępy , się przerazilam

Powiem wam ze fajnie byłoby zorganizować jakieś weekendowe spotkanie moze byc nawet gdzieś nad morzem ale tak żeby można było dojechać reszta dziewczyn które bedą chciały latem :) wynająć jakieś domki czy coś i zabrać facetów dzieciaki ale obowiązkowo z odciagnietym mleczkiem tak żeby można było sobie wypić wieczorkiem :D ci Wy na to? :)

reklama
Ja tez z mało pijących, winko jakieś czasem, wódki nie lubię.

Szykujemy z koleżankami babskie spotkanie za tydzień czy dwa i pisze mi kumpela czy ja już pić mogę... Ubzduralo jej się ze jeszcze karmie a nie ze w ciąży jestem :D

Padłam jak mucha wczoraj po 20...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry