reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Powiem wam ze fajnie byłoby zorganizować jakieś weekendowe spotkanie moze byc nawet gdzieś nad morzem ale tak żeby można było dojechać reszta dziewczyn które bedą chciały latem :) wynająć jakieś domki czy coś i zabrać facetów dzieciaki ale obowiązkowo z odciagnietym mleczkiem tak żeby można było sobie wypić wieczorkiem :D ci Wy na to? :)

Okilice Poznania tez moga byc:)

Ja dzisiaj u rodzicow, ktorzy mieszkaja w Wagrowcu (wielkopolska) jak tu jest super - cieplo, nie wieje jak nad morzem, jesc pod nos podadza, w lazience duza wanna!, w biedronce byly jeszcze swiecace kulki ( w Gdansku oczywiscie idrazu wykupili) i do pepco blisko. Czego chciec wiecej:)
A! I tata jak usluszal ile chca za zrobienie nam balustrady na schody, to prawie z krzesla spadl i sam powiedzial, ze nam zrobi:)))

Powiem wam ze fajnie byłoby zorganizować jakieś weekendowe spotkanie moze byc nawet gdzieś nad morzem ale tak żeby można było dojechać reszta dziewczyn które bedą chciały latem :) wynająć jakieś domki czy coś i zabrać facetów dzieciaki ale obowiązkowo z odciagnietym mleczkiem tak żeby można było sobie wypić wieczorkiem :D ci Wy na to? :)

O tak nad morzem :D

zabila - trzymam kciuki za dobre wyniki :)

Bubcia - dzis nam nie ten ból przeszedł :( Wzięłam rano juz dwa magnazy... ale jeszcze chyba nospe wezme bo boli :( ehh

vivienne - to się kolezance niefortunnie pomyliło hehe

Paulettah - mysle ze blizej lata mozemy cos poplanowac, mi kiedys udało się spotkac nad morzem z kolezanką z forum :)

Joa.Le - mój maz robi takie rzeczy :D a co do mieskzania u rodizców to małe wakacje tak miałam :D było super.. a teraz ide sprzatac ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry