reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Cześć styczniówki! Mam ogromny problem, mianowicie dziś po seksie zauważyłam że nasienie które mi się ,,wylało" było koloru jasno-brązowego...bardzo się boimy że coś mogło się stać :( czytałam że naczynka krwionośne czasem pękają bo szyjka macicy jest bardzo ukrwiona w ciąży. Jednak boję się że to coś złego, raz już poroniłam, bardzo sie boje że znów coś sie stanie :( Miałyście coś takigo może?

ja mam dwie starsze siosty .. o 11 i 12 lat :) ale dogadujemy się super, czesto widujemy, razem imprezki itp :) wiec mysle ze to nie koniecznie kwestia wieku z tym dogadywaniem:P

Joa.Le - miedzy moimi siostrami jest własnie rok, bez tygodnia, mama też się nadziała na tą antykoncepcję z karmienia piersią hehehe :)

Dziewczynki, czy zanosilyscie do pracy zaswiadczenie lekarskie o ciazy?

Ja jak tylko bym dostala to od razu zaniose.

Wyobraźcie sobie ze moje szefostwo na życzenia bożonarodzeniowe powiedzieli mi bym w ciążę nie zachodzila. Także na pewno w pracy nie jest to ciaza pożądana....

I tak juz się stresuje na samą myśl ze mam im powiedzieć....

wolę chyba isc na zwolnienie niż słuchac nieprzyjemności i się denerwować...

Ja jak tylko bym dostala to od razu zaniose.

Wyobraźcie sobie ze moje szefostwo na życzenia bożonarodzeniowe powiedzieli mi bym w ciążę nie zachodzila. Także na pewno w pracy nie jest to ciaza pożądana....

I tak juz się stresuje na samą myśl ze mam im powiedzieć....

wolę chyba isc na zwolnienie niż słuchac nieprzyjemności i się denerwować...

O matko co za ludzie. Moj szef sie bardzo cieszy.

Oj też jestem bardzo ciekawa jak mój szef zareaguje :no: Prawie 10 lat w tej firmie i szef uważa, że jestem niezastąpiona :szok: Pracuję w cukierni trochę przy fakturach, zamówieniach, płatnościach, ofertach .. wszystkiego po trochu :crazy:

Ja jeszcze jestem na macierzyńskim do czerwca więc zaniosę od razu L4 :D
Wojtek będzie miał 1 rok i 7 miesięcy jak się drugie urodzi teraz ma 11 miesięcy.
KP to nie jest antykoncepcja to już wiem od dawna a NPR też jest do bani :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry