Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Emenems - będzie juz serduszko, zobaczysz ja widziałam w 5t4d jakoś juz. We wtorek miałam wizytę i tez by mi widać, chociaż przyznam że zależy od sprzętu sporo na takim początku ciąży, bo różnica między usg mojego lekarza a szpitalnym była kolosalna. Na jednym widać kształt, serduszko, jego bicie wyraźne, ostre kontury... A na drugim tylko zarys, rozmazana kulkę. Chociaż serduszko to lekarz wychwyci, to widać
Inis strasznie sie stresuje i to takie moje widzimisie ale nie wytrzymam do przyszłego tygodnia .... No budżet domowy bedzie nadszarpnięty ale trudno.... Dla mojego spokoju maz pojedzie ze mna do Amsterdamu nawet a biedak jeszcze pracuje w sobote.
Ja to bym skoczyła so polski w weekend za te same pieniadze ale głupia moze jestem ale nie chce latac na poczatku ciazy ....
Emenems - no i bardzo dobrze ze idziesz, uspokoisz się. Moim zdaniem to żadna przesada, lepiej mieć mniej nerwów a jeśli wizyta wcześniejsza ma w tym pomóc to nie widzę przeciwwskazań
Ja dalej rzygam jak kot, już nawet będę miała kroplowke podlaczana bo slabne. Dlatego się mało udzielam, brak sił...