ilo_88 ja mam dostać w połowie października ten zastrzyk na płucka dla małej. Mój lekarz weźmie mnie na swój oddział i tam dostanę, tylko ja mam cukrzycę ciężarnych i dlatego. W grudniu z tego co już wiem w 36 tygodniu ciąży chcą abym urodziła małą aby do końca ciąży za dużo nie przybrała na wadze. Ale szczegółów to się dowiem we wtorek w Poznaniu na Polnej. Jadę do tamtejszej poradni diabetologicznej, ponieważ jak tydzień temu byłam w szpitalu na obserwacji to lekarze byli w szoku , że nie jestem pod opieką specjalistów z Poznania tylko zwykłej normalnej pani doktor diabetolog, która każe dietę z internetu patrzeć. I nie uświadomiła mnie co robić gdy cukier będzie za wysoki tylko co zrobić jak za niski. Ato akurat wiem bo w zeszłym roku kończyłam opiekuna medycznego. Jak na razie dzięki Bogu nie miałam takiej sytuacji ale pewnie pojechała bym do szpitala tym bardziej , ze jestem w ciąży.
A przede wszystkim dostanę porządnom dietę i przeszkolą mnie odpowiednio. Więc cieszę się , że trafię w odpowiednie ręce i opiekę