reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Też chodze prywatnie i mam roznie z ta szyjka a mam tak co miesiac mniej wiecej.. dobrze wam :) chociaż pod koniec to chyba co 2 tyg są wizyty coś słyszałam.

no a moja ważyła w 27 1050 g a 29 1213 g, ale dobrze, że nie jestem jedyna mi Pani na 3 prenatalnych powiedziała, ze będzie chudziutka, ale nie wolałabym jakby była cięższa trochę, taka jak większość waszych.

ostatnią wizytę z Olim w ciąży miałam 9dni przed terminem. teraz zobaczymy.

muszę pomyśleć jak logistycznie ogarnąć święta i kiedy mąż ma urlop wziąć, bo jeszcze Olo do przedszkola itp

No mój bierze te dwa dni po porodzie potem chodzi normalnie i dopiero jak ja wyjdę ze szpitala to dwa tyg zwolnienia na mnie i potem miedzy świetami a 3 króli urlop wypoczynkowy tak ustaliliśmy sobie

Jak bedziesz znala date cesarki to juz latwiej. Wszystko mozna zaplanowac. Ja sie boje ze mnie zlapie gdzies w polowie drogi do lub z przedszkola i dopiero wpadne w panike co robic:p czy isc po malego, czy go zostawic a ktos( tylko kto? Tesciowka?) go odbierze.. Jak mezs sciagnac do domu.. Tu dopiero logistyka musi sie zalaczyc.. Juz wcdoraj mowilam
Kolezanxe ze marze zeby zlaplo mnie wieczorem , urodze w nocy ,wroce rano do domu a mlody nawet nie odczuje ze mnie nie bylo haha :) ale marzenia marzeniami .. A rzeczywistosc sie okaze jaka bedzie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry