reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
U mnie też już od jakiegoś czasu rozciąganie .też przez miesiąc przytyłam 1 kg.Już po wizycie z młodym ok ale znowu jakąś infekcje załapałam i mam antybiotyk.

Cześć
U mnie też takie przeciąganie, wypychanie kolan ale kopniaki w dalszym ciągu szczególnie, ulubione miejsce to żebra ;)
Dzisiaj przebieram ubranka, dzielę je na 3, takie do 3 m-ce, od 3 do 6 i większe. Trochę miałam po Marysi, troszkę kupiłam, ale dużo dostałam od koleżanki po jej bliźniaczkach i razem jest taka ilość że spokojnie mogłabym mieć bliźniaki i prać raz na dwa tygodnie. Gdzie ja to pomieszcze. Muszę się zabrać za pranie bo listopad zaraz minie,a w grudniu dobrze byłoby być przygotowanym.
U nas dzisiaj strasznie pochmurno,aż ciemno w domu, pogoda nie zachęca do robienia czegokolwiek. Chyba tylko pod kocem się ułożyć z herbatą i książką:-)
Miłego dnia Mamusie

U mnie też bardziej przeciąganie i wypychanie teraz. Ulubiona pozycja syna : glowa na pęcherzu msmy, nóżki wbite pod mamy żebra a dupka wypięta po prawej stronie brzucha. Mama nie może oddychać ani się zgiąć, do tego chce jej się siku. A syn zadowolony... ;-)

ja Wam powiem że wszystko hurtowo zrobiłam po 20 tygodniu. Kupiłam wózek, wyprałam go, ubranka wyprałam i poukładałam. tak wcześnie dopóki byłam w stanie bo teraz to słaby pomysł. Mąż mi tylko pomógł te najcięższe rzeczy zrobić i jakże się cieszę że to już za mną :) jeszcze tylko łóżeczko z piwnicy wyciągnąć, złozyć, wywietrzyć i czekać na lokatora ;)

U mnie też bardziej przeciąganie i wypychanie teraz. Ulubiona pozycja syna : glowa na pęcherzu msmy, nóżki wbite pod mamy żebra a dupka wypięta po prawej stronie brzucha. Mama nie może oddychać ani się zgiąć, do tego chce jej się siku. A syn zadowolony... ;-)

identycznie jak u mnie :)

Emenems- mam nadzieje, że to o tym tyciu to prawda :D bo ja od 30 tygodnia też nie zauważyłam takiej zmiany jak wcześniej, wcześniej chyba szybciej tyłam ;p Ruch na anakonde? hahaha :D

moje dziecko to leży strasznie nisko, uciska na pęcherz i tam nisko czuje ruchy rączkami, tyłek ma z prawej strony praktycznie cały czas i w okolicy pępka kopie nogami, ale dalej kopie, chociaż takie jakby przeciąganie też zauważyłam xd

A ja mam gotowe praktycznie wszystko, jedynie z takich ważnych rzeczy, to muszę fotelik do samochodu przywieźć do siebie, wózek obiecała mi mama, że ona go przygotuje i jak wyjde ze szpitala, to bedzie czekał na nas gotowy :) Kosmetyki zamawiam wszystkie hurtowo przez Allegro w przyszłym tygodniu. A łóżeczko będziemy składać w grudniu, a kiedy dokładnie, to się okaże na kiedy termin cc mi lekarz zaplanuje :) musze tylko jeszcze pościel wyprać, bo ciuszki też wyprane i wyprasowane czekaja (też zrobiłam to wcześniej z oby, że potem nie dam rady tyle stać i prasować ) :)

reklama
To mi dzisiaj przyszedł jeszcze kosz na pampersy i mam all. Nawet juz moja mama ma łóżeczko turystyczne Haha :D a ja będę zamawiać w przyszłym miechu dla siebie kremy ujędrniające po :D

Do góry