Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiecie co? Chociaż mam jedno dziecko, które właśnie tarza się po podłodze, chociaż przygotowujemy wszystko na przyjście drugiego, to dla mnie jakaś abstrakcjaAle z Polką też tak miałam i jak się urodziła długo nie mogłam uwierzyć, że jest moja
Kurka będzie ich dwójka, jak ja ich ogarnę?
betiboop- witaj
To ja jestem inna, bo miałam pierwszą cesarkę, ale chciałąbym teraz naturalnieWszystko się okaże albo we wtorek na usg, albo w szpitalu czy mi pozwolą naturalnie
Szkołę rodzenia już zaliczyłam, polecam, bo przy pierwszym porodzie nie chodziłam i na porodówce w pewnym momencie spanikowałam (jak położna powiedziała oddychaj)
Kalogr- ja akurat problemów z karmieniem po cc nie miałam jakiś większychMoże techniczne, ale doszłam jakoś sama do wprawy
Dziewczyny z laktatorami to też nie jest wesoło, szybko będziecie przemęczone i na mm przejdziecie. Widzę po mojej siostrze jak się męczy z laktatorem (Młod achce pić tylko z jednej piersi), a wtedy juz w ogóle wszystko wokół cycków się kręci. Ja się nie nastawiam, jak da radę to będę karmić, jak poprzednio, minimum pół roku, ale pewnie się przedłuży (Polka na cycku do pół roku była, później do 8/9 mies mieszanie)