reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Miałam to własnie z pierwsza córką :) Doszłam do 10% rabatu na produkty dla mamy i dziecka ale potem jak juz nic nie kupowałam dziecięcego to mi przepadło :( Musze w sobote się przejść do rossmana bo jak byłam w tygodniu to tylko na szybko z pracy wyskoczylam i nie było czasu, ale na pewno załoze sobie tą kartę :)

Karola a nie orientujesz sie moze ? wystarczy zajść i wzia tą kartę czy od razu trzeba zrobć jakiś zakup? bo mylsłam ze zakup ale tak patrze na stronce ze zeby ja zarejestrowac to trzeba podac jej nr itp, to moze nie ma sensu od razu czegos kupować? :)
Trzeba na internecie sie zzarejestrowac i zaznaczyc "ciaza basic" ja na mojej karcie mam wlasbie 10% zniszki :-D

reklama
Aktina ponad 2 lata staran także łez bylo dużo ....testy wychodziły pozytywne a @ przychodzila ... mam synka,ma 8 lat ;-)

Saguaro u mnie dzisiaj dopiero 27dc takze bardziej świeżo ;-)

Karola Witaj

anula88 to musisz sprawdzić na usg czy jest pęcherzyk :) A swoją drogą to dziwne, że testy wychodziły a @ i tak przychodziła :-(rozmawiałaś o tym z lekarzem?

anula88 to musisz sprawdzić na usg czy jest pęcherzyk :) A swoją drogą to dziwne, że testy wychodziły a @ i tak przychodziła :-(rozmawiałaś o tym z lekarzem?
Póki co to z usg poczekam ... bete jeszcze powtórzę ... dla samej siebie ...a testy wychodziły bo zdaje się wadliwe a beta byla niska ... teraz jest inaczej ;-) Dlaczego ja osobiście testom nie wierze ! ;-)

Ja właśnie jestem w małej kropce. Powinnam zrobić usg ok. 6 tygodnia ciąży, aby ocenić czy zarodek nie zagnieździł się w bliźnie. Wizytę u gina, u którego chcę prowadzić ciążę mam dopiero na 21.05 wyznaczoną. To w sumie będzie koniec 6 tygodnia. I właśnie się zastanawiam, czy iść po skierowanie do innego gina i na usg, czy poczekać do 21 maja i iść już do tego u którego chcę prowadzić ciążę. Podpowiecie?

Saguaro myślę że jeżeli wytrzynasz to poczekaj ;-) a jak cie korci to dawaj do innego a później najwyższej pójdziesz do tego co się zarejestrowalas juz ;-)

saguro :) mój mąż powiedział wszystkim jak mi blada kreska w 22 dc wyszła wiec wiesz :) tez siedzę jak na szpilkach ale trzeba mieć nadzieję :) dziś nam 36 dc, tylko ze krótkie mam

Karola - to jakies trefne promocje 5 lat temu były hehe musiałam dwa zakuy w miesiacy chyba zrobić zeby przyrosło o 1%, lece od razu po pracy po nową :D

anula - to współczuje, długo musialaś czekac, ale teraz na pewno wszystko będzie dobrze !! :)

saguaro to w sumie będzie już 6t5 dni czyli 7 tydzien.. jk znajdziesz coś wczesniej to idz dla świętego spokoju :)

reklama
Karola - to jakies trefne promocje 5 lat temu były hehe musiałam dwa zakuy w miesiacy chyba zrobić zeby przyrosło o 1%, lece od razu po pracy po nową :D

anula - to współczuje, długo musialaś czekac, ale teraz na pewno wszystko będzie dobrze !! :)

saguaro to w sumie będzie już 6t5 dni czyli 7 tydzien.. jk znajdziesz coś wczesniej to idz dla świętego spokoju :)
Aktina ja tez musze dwabzaupy ale chyba ba dwa lub 3 niesiace zrobic iec spojo ja man dwie karty jedna ma siostra druga szwagierka ja mam tylko zdj z numerem.

Do góry