• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Z tej radości z bliźniaków zapomniałam napisać. Jestem po wizycie moja dziewczynka waży 2183 więc już sporo. Niestety jakieś bakterie w moczu sie pojawiły u dostałam jakieś saszetki do picia.2 razy trzeba wypić z jednodniowa przerwa i następnego dnia na badanie moczu.Miała któraś z Was coś takiego? A i kazał brać magnez 3 dziennie co by Skurcze się nie pojawiły.
Posiew będę miała na następnej wizycie 14.12.
A co do szczepień to Marysie wcześniej szczepilam 5w1 i dodatkowo rotawirusy, ale teraz planuje szczepić tylko tymi bezpłatnymi. Co do mmr mam wątpliwości,więc jeszcze przemyśle je,jest czas.Co do rota to Marysia pomimo szczepienia przechodziła kilka razy jelitowke być może lżej ale trudno ocenić czy szczepienie miało wpływ na jego przebieg.
Moje dziecko (niecałe 4 lata) nocuje u swojego brata ciotecznego a ja siedzę i zastanawiam się co ze sobą zrobić.Ale mi dziwnie

Betina a te bakterie wyszły ci z ogólnego badania moczu czy z posiewu? Bo mi z ogólnego ostatnio wyszło że liczne są to gin mi kazał posiew zrobić. Kupujesz w aptece pojemnik na posiew z moczu i oddajesz do laboratorium. I posiew wyszedł mi jałowy.
Widocznie kapnęło nie z tej dziurki przy pobieraniu na ogólny.
Moze zanim te leki weźmiesz to ten posiew sobie zrób.

właśnie laski mi też z ogólnego badania moczu wyszły dość liczne bakterie a zrobiłam wszystko jak należy z pobraniem. Gin nic nie mówił, nie kazał posiewu zrobić. Mówicie żeby powtórzyć badanie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry