• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Tak właśnie sobie myślę .. ze. ie pamiętam jak odczuwałem skurcze :D pewnie mi się szybko przypomni jak poczuje hehehe

jejku jak mi się dzisiaj nic nie chce ... na obiad kupiłam gotowe frytki i surowke tylko rybka mrożona będę musiała smażyć haha kto ki pomoże kurze wytrzeć i podłogi pozamiatwc chociaż :( ??

Przeniesli go do sali z ktorej dzieci wychodza do domu. Dzis bedzie wazony. Ostatnio 1824g wazyl dzis pewnie ok 1880g. Karmimy go butelka jak jestesmy, przewijamy itd a pielegniarka pytala czy to pierwsze dziecko. Chyba zdziwiona ze tak szybko nam idzie przewijanie, bez zadnych pytan itd :) ciagle spi, bąki puszcza robi kupy i je i tak w kolko :)
Wczoraj jak na sali bylo swiatlo to oczy zamknal a jak zgasili to wielkie jak 5zl i ogladal wszystko na okolo

Mysiaka ale Ci dobrze, ze już możesz patrzeć w te oczka:)

Wczoraj mąż jechał o 1 w nocy po mc donalda:)) sam mnie namówił hihi dobre było.. A dziś jedziemy na wieś 150 km w 1 stronę i tam spędzimy Andrzejki, tylko nie wiem czy zostawać na noc, bo nie ma szpitala w pobliżu no ale mam nadzieję, ze nie zacznę rodzic:p:what:

mysiaka i to chociaż jedzenie sje nie zmienia :D ja ciele głodna hehe a Kacperek fajnie ze juz na normalnej sali :) pewnie lata dzień będą was wypuszczać do domu bo juz zaraz 2 kg będzie miał i jak je ładnie i kupy robi to najważniejsze :) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry