Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
maja- ja nic nie kupuję, żadnego mleka. Sklepy otwarte cały czas, apteki też, to w razie potrzeby gdzieś się kupi. A nie przewiduję takiej potrzeby
martusia- ja całe życie jade na prezerwatywach, żadnych hormonalnych nigdy nie brałam i nie zamierzam. Cykle miałam regularne, o drugie dziecko się staraliśmy pół roku, więc wcale nie tak łatwo jest wpaść
Ja się mieszczę spokojnie w kurtki zimowe, więc kupowac nic nie muszę. Ale zaczynam lekko puchnąć w nocy, bo dzisiaj się obudziłam od ucisku obrączki, musiałąm w srodku nocy zdjąć. Z Młodą to dopiero w szpitalu przy porodzie zdjęłam
A ja jestem cała jak balonik stopy mi się już w japonki nie mieszczą,ale czuje się o dziwo jakoś lepiej. Oby do wtorku i oby powiedział, ze nic się nie skrocilo) ja tabletki brałam prawie 7 lat potem miałam rok przerwy bo chciałam się oczyścić z tego syfu zanim zaczniemy starania o dzidzie. I juz do tego nie wroce. Już wole mało skuteczny sex przerywany. Teraz jak już nie możemy nic uprawiać to jakoś bardziej się chce
My nie stosujemy żadnej antykoncepcji chyba że wstrzemięźliwość, hahahaha a tak poważnie staramy się uważać, młody był planowany, teraz Tośka też, mniej więcej wiem kiedy mam dni płodne bo mam wyregulowane cykle :-) więc wiadomo kiedy możemy coś podziałać a kiedy nie
Na tabsach kiedyś jechałam ale podziękowałam jak w ciągu jednego miesiąca milam dwie miesiączki teraz tylko zostaje zaufanie do partnera
Niestety hormonów nie mogę brać bo w pierwszej ciąży na koniec wyskoczyła mi cholestaza
Myślałam też o spirali czy wkakdce ale mój się nie zgadza więc na ten temat teraz jest cisza