reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Bez badania mnie wysmiali na IP... " Kasiu co się stało? " " pani czop sluzowy odchodzi"... 500 pytań czemu mam mieć cc..na koniec mnie zbadano " no lekki stan zapalny pani ma, ale nic nie wpisze może pani iść" popłakałam się jak wyszłam ja *******e

Pomysl Kalgor ze to nie 20tc jak ktos cie zle zdiagnozował i zaczniesz rodzic to dziecko spokojnie sobie poradzi:)
Ja tak mysle o tym bo tu u nas torche samopas jestem puszczona :D

Ale no troche grubo....powiedz zeby Kasia odłożyła kanapkę i wyłączyła serial i sie pacjentka zajęła

To nie fajnie cie potraktowali :-/ jaja sobie robią a to normalnie ze ciężarne pod koniec ciąży wszystkim sie denerwuja bo w końcu chodzi o nasze dzieci.. ja jak bylam wczesniej na IP to nikogo akurat nie było chcialam wejsc a przedemna weszły sobie 2 kolezanki pan co tam siedzialy i pogaduszki wchodze pytam sie czy może mnie ktos przyjac to na mnie naskoczyly ze zajete sa a one sobie gadke uskutecznialy i dobrze sie bawily jescze pozniej babka ktora robila mi usg powiedziała ze mam isc jak najszybciej na ostatnie usg bo cos z brzuszkiem dziecka jest nie tak ze jest za maly a na koncu dodala : wie pani ja sie nie znam na anatomii czlowieka ani na usg ale moim zdaniem jest cos nie tak ... nie wiem co ona tam w ogóle robila jak sie nie zna na rzeczy ... przez miesiąc chodzilam i sie denerwowoalam tym co powiedziala ale wszystko jest ok tylko starchu napedzila ... :-^

Tez macie problemy z zaśnięciem woogole ze spaniem ? Ja mam tak ze chce mi sie spac ale kiedy sie juz poloze i chce zasnac zawsze cos a to nie wygodnie a to odechciewa mi sie spac i wgl

reklama
ja do tej pory nie miałam bo codziennie w sumie zmęczona chodziłam spać ale dzisiaj większość dnia przelezalam to nie wydaje mi się żebym dobrze miała spać :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry