reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Pojadę w piątek do lekarza po skierowanie i w poniedziałek 11.05 pojadę na usg. Tak chyba będzie najlepiej. Przynajmniej będę spokojna.
Co do mojego męża to właśnie mam problem, bo on nie chciał drugiego dziecka i teraz się do mnie nie odzywa w ogóle :-( jest mi przykro i smutno. Wykancza mnie psychicznie. Mam nadzieję, że niebawem mu przejdzie... Aczkolwiek to mega ciężki charakter.

reklama
Karola - może jakaś modernizacja na stronce i stąd takie kwiatki :)

Saguaro - oj tam tak gada pewnie tylko, maluszek się urodzi to pokocha jak pierwsze :) Mój tez długo nie chciał, mi się pierwszej zachciało i jakos tak pod koniec roku go przekonałam :) nie miał wyjścia hehe :P jak masz możliwość 11 iść to fajnie, nie bedziesz sie zamartwiac niepotrzebnie :)

Ostatnia edycja:
Aktina - no po przeliczeniu to kiepsko płacić składki, żeby dostać tyle samo :-D odnośnie karty Rossmann to idziesz na zakupy, przy kasie pytasz o kartę, pani Ci nabija od razu na nią punkty, daje kartę a Ty ją musisz w domu zarejestrować. Wiem, bo sama robiłam to parę dni temu :)

anula88 - witaj :) gratulacje! :) kolejna po długich staraniach, chyba mamy dobry czas na sukcesy.

SeeYou - witaj! Na pewno będzie dobrze, czas szybko minie do wizyty. Gratuluję ciąży mamusiu :) robiłaś test czy betę?

saguaro - jaki dzisiaj wysyp, jedna pod drugą! :-D witaj (po raz trzeci to piszę) ;) ładny wynik bety, gratuluję! Ja na Twoim miejscu poczekałabym spokojnie na wizytę u swojego gina, z resztą ja sama tak robię. Mam 19.05 dopiero ale nie chcę iść do żadnego innego.

Jagoda - o jaaa!! Gratulacje!! Strasznie Ci zazdroszczę serduszka, już się nie mogę doczekać :) Powiedz jakie ciekawe zalecenia Ci dał lekarz, może coś nam też podpowiesz :)

Jak będę miała chwilę dziewczyny to Was wpiszę na listę na pierwszej stronie :) Na razie zasypiam na stojąco a mam mnóstwo spraw do ogarnięcia.

Anula, saguaro - podajcie mi przewidywaną datę porodu oraz datę najbliższej wizyty, jeśli chcecie żebym Was wpisała :)

Ostatnia edycja:
reklama
Karola, OM 26 marca. No szybko się serduszko pokazało, nawet gin był troszkę zaskoczony. :) Więc nie smuć się, tylko spokojnie czekaj na następną wizytę.:)

W sumie żadnych zaskakujących zaleceń nie dostałam. Ciąża to nie choroba, lekarz nie widzi nic przeciwko jodze. :D Mam oczywiście skierowanie na badania.

No właśnie, polecacie jakieś witaminki?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry