Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam ta medele calme, dwa dni sie uczyła pic i jest spoko tylko musze odbijać po, i od 2 do 3,5 godzin spi ... Wiadomo, musze wtedy sciągnąć moje i umyć laktator i wogole ale i tak mi lepiej ... Obalam teorie ze cyc najlepszy w nocy... U mnie to mit.Oj to i ja mam ten sam problem. Młody wisi na mnie non stop. Już mam nadzieję że pospi z 3 h i d... Z tego. Co godzine, półtorej się budzi i drugie tyle na mnie wisi. Też myślę dać mu sete na noc i przespać się w spokoju, tylko że butli nie chce ciągnąć i bledne kolo
Tak dokładnie chyba ze mam swoje ściągnięte i wiem ile jest - bo inaczej to masakra. Wiszenie na cycku co 30 minut
Moze byc kryzys ,jak masz sile to ściągaj laktatorem po kazdym nocnym karmieniu bo to w nocy jest największe stężenie prolaktyny odpowiedzialnej za laktację.Właśnie u mnie tak jest w nocy plus kolka to juz w ogole.. jakos mam mniej pokarmu nie mam co sciagnac mam nadzieje, ze to jednodniowa niedyspozycja![]()
zapalenie? czego zapalenie?Dziewczyny mam pytanie, czy boli was brzuch przy naciskaniu tak jakby byly tam siniaki? U mnie tak wlasnie jest pod pepkiem a nad cięciem. Jeden leksrz mowi ze to jeszcze opkorczanie macicy, a wczoraj przy kontroli rany po cieciu mowili ze to jeszcze przez to zapalenie wszystko sie regeneruje i stąd te bóle.