Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Simka tak naprawde owu niemialo byc wedglug lekarza, bo pracujacy jajnik zrobil sobie wolne a lewy mi niedzialal prawidlowo;/
w 19dc mial 12mm w lewym jajniku pecherzyk, i jak sie okazalo ze jestem w ciazy lekarz powiedzial ze najwidoczniej ten pecherzyk urosnie...
wiec lekarz przypuszcza ze owu byla w gdzies w 30dc..
simka - dzieki za odp dopytam i kupie coś wieczorkiem
no to dzisiaj wielkie odliczanie
pruska - wychodzi na to że będziesz pierwsza, tez chce na 16 a tu jeszcze tyyle czasu ponad 6 godzin
Ja juz dzisiaj w pracy ale prkatycznie nie mam co robić, bo juz wszystko ogarniete i dłuuze się czas. Wyskoczyłam do sklepu kupiłam herbatke truskawkową, miodzik i cytryne, bo mnie gardło drapie i zimno tu jakos, zaraz zrobie miksturkę !!
Marcepanek - dzieki, u mnie to już mam nadzieję końcowka ostatnie dwa dni najgorsze były, dzis juz o niebo lepiej, ale ciepła herbatka i syropek zawsze spoko
- juz czuje ten stresik, jak usiade w poczekalni to pewnie wszystko mnie zacznie bolec