Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej mamusie ja od piątku w szpitalu zapalenie dróg moczowych posiew bakteria e coli od wczoraj plamienie lekarz twierdzi że to wczesna ciąża ale moja ostatnia miesiączka 20 kwiecień do dziś nie widać ciąży w badaniu USG poziom Beta Hcg poniedziałek 1316 czwartek 2135 wypisana do domu no spa luteina pod język i oszczędny tryb życia mam tysiące myśli na sekundę ale żadna logiczna
Iwonn trzymam kciuki! Będzie dobrze, beta ładnie przyrosła ale po 3 dniach jak dobrzr widzę? Nie mniej złych myśli, oszczędzaj się i odpoczywaj! A plamisz dalej?
Witam Się.
Podczytuję od.. dawna. Nie miałam odwagi dołączyć. Pozytywne testy malowały dwie krechy 2 tygodnie temu, na bete nie poczłapałam, ze strachu. Czekałam do wizyty. I się doczekałam. Całe 6,5 mm szczęścia i klapiące serduszko. Termin porodu na 18 styczeń
Dla oczekujących- wiary, bo dziś wiem że potrafi góry przenosić !
Z pozdrowieniami , mligocka.
Hejka dziewczyby ja juz po usg 6 tydzien i serduszko jest ale jestem zawiedziona ginem. Nic sie nie odezwie czulam sie jakby przyjmowal hurtowo bo pacjentki co 15 minut zapisywane...
Pruska cudne wiadomości. Jeśli czujesz ,że gin nie odpowiada zmień. Ja w ten sposob trafiłam na mojego wspaniałego lekarza.
Aktina masz cierpliwość
Ja niestety wizyte mam przełożona na poniedziałek na 14.00. W sumie źle nie ma bo tylko weekend ,ale po moich ostatnich przejściach chciałabym wszystko wiedzieć natychmiast.