Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja nie mam dobrych wiesci, choc sama nie wiem... Bylam u gina na usg, nic nie widzial, tylko cialko zolte, i powiekszone endometrium, pow ze nieraz w tym czasie nie widac, a nieraz widac. Mam w przyszlym tyg zrobic hcg, a jak uroslo to za 2 tyg na usg. Wyszlam stamtad i sie poryczalam.
Ja ma dzis dokladnie 4 tydz i 1 dz
Madziolina ja mialam usg wczoraj, wg OM 5t6d, widac bylo pecherzyk ciazowy i ten żółtkowy w środku, Pani dr powiedzialam mi ze jak na ten czas wszystko jest w porzadku ( tym bardziej, ze mam baaardzo niereguralne cykle, zawsze ponad 30 dni) mam brac kwas foliowy i usg za 2 tyg wtedy powinno byc juz slychac echo plodu. Nie zamartwiaj sie na zapas.
Madziolina .... Kobieto 4 tydzien ?? Kochana - u mnie dopiero w 8 chca robic usg... Wczesniej to mowia ze jak sikacz ok to ok - trzeba czekac trzymam kciukasy !!
Joa -coz za widoki!!!! Piękne dziecię !!!
A powiedz mi jakie badania genetyczne masz e pakiecie ? Bo ja to bede musiała raczej sama, jutro raczej ostatnia wizyta w klinice