Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja w 1 ciąży miałam usg 3d- ale to okolo 22 t.ciąży- ale wtedy tak nie przezywałam, nie bylam taka swiadoma wszystkiego..calkiem inaczej podchodze teraz po ciąży obumarłej...ale z jednej str.sobie mysle: w rodzinie wszyscy zdrowi...a z drugiej to chyba mi serce wyskoczy podczas robienia tego usg...
Ja tez na stresie wizyta dopiero za 3 tyg.dostałam luteine pod język dopegyt na nadciśnienie i badania zlecił mi podstawowe i leżec przynajmniej 6godzin i być dobrej myśli na usg widać było pęcherzyk ciążowy.
Iwonn-wiem co czujesz bedac w takiej sytuacji oby skonczylo sie wszystko dobrze! trzymam kciuki !!!!!!
emenems- wlasnie sobie obczajalam na youtubie te prenatalne badania troche podobne do tego co mialam w 1 ciazy w 22t.nieraz mozna juz płec poznac dzieki temu... to wszystko niewazne, oby bylo zdrowe...
iwonn trzymaj się na tyle na ile to możliwe, trzymam kciuki. Pisz to ułatwia, masz pytania pytaj, jest tu nas tyle i tyle przeszlysmi, że zawsze któraś coś doradzi. .
Dobry wieczór!:-)
Chciałam się przywitać i zapytać czy mnie do swojego grona przyjmiecie? Nazywam się Kasia, mam 27 lat. Mam prawie 10 miesięcznego synka Wojtka i spodziewam się kolejnego szczęścia. Termin na 17 stycznia ;-)