reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Kobietki, bardzo ale to bardzo was proszę o modlitwę i kciuki, żeby beta urosła i żeby moje dziecię ukazało się na kolejnym usg. .

Dołaczam sie co do słowa do tej prośby! I trzymam za Ciebie i Iwonn kciuki!
Mnie caly weekend nic nie boli, nic nie kłuje ... Gdyby nie piersi w nocy to bym wogole objawow nie miała zadnych. Podpowiedzcie mi czy mam iść jutro na bete i sprawdzić jak urosła czy czekać do środy na wizyte???? Boje sie robić bete że znowu zobaczę za mały przyrost.....

Dziewczyny, trzymam mocno kciuki i pomodlę się, żeby wszystko było dobrze:)
SeeYou, ja chodzę do niej do Palomedu na Słowackiego, nie wiem w którym pracuje szpitalu, bo dopiero zaczęłam do niej chodzić, a Twój nie przypadkiem na Szopena?

Dobry wieczór Dziewczęta :)

Dopiero mam czas zajrzeć. Pół dnia kłótni z M, a jak już sie pogodziliśmy to szedł do pracy, a ja na komunię siostrzeńca.

Ulicha- mi wtedy zrobili usg, ale mocz zbadali na końcu (akurat babka z pojemniczkiem przyszłą jak z toalety wyszłąm, siedziałam tam kolejne godziny i piłam wodę, bo musiałam coś oddać na badanie :P), i niby była ta kolka. "Lekka", chociaż po nospie i paracetamolu nie przechodziła. Takie 2-3 ataki miałam w poprzedniej ciąży, mam nadzieję teraz mnie to ominie.

chciejka- bądź dobrej myśli, ja trzymam kciuki

Marcepanek- ja mam zachcianki na to co nie mogę- zimnej coli bym się napiła, albo piwa :P
Ale lody jakieś, sorbet czy coś też bym zjadła :P

Iwonn- ja bym chyba jechała na IP

julia- no to dobrze, tak niech będzie dalej, już bez plamień

Uff, ja dzisiaj bez bólu w pachwinie- normalnie lepsza jakość życia, bo wczoraj to zdychałam. Dzisiaj nawet spory spacer do siostry zrobiłam i mnie brzuch nie bolał. Pogadałąm sobie ciążowo z drugą siostrą :P

U mnie pierwsza ciąża była super- tak to bym sobie mogła cały czas w ciąży być- zero mdłości, mało kg przybrałam, czułam sie nawet sexi, tylko zgaga pod koniec mnie męczyła :P

reklama
Madziarra ja bym czekała do środy. Po pierwsze jak zrobisz bete a przyrost nie będzie dość duży to do środy jeszcze bardziej się bedziesz denerwowac a to sters bardzo szkodzi.

Chciejka.Iwonn będzie dobrze. Wlaczcie pozytywne myślenie, bo nerwy i zamartwianie nie pomogą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry