chcejka to chyba tylko na poczatku się podwaja po 48 godzinach, teraz jest ok
madziarra - trzymam kciuki, pęcherzyk jest ładny, wiec jest duża szansa, też własnie o tym słyszałam ze duuża cześc kobiet nwet nie wie ze jest w ciazy, okres przychodzi później lub wczesniej, różnie z tym jest ,ale trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze !!!
simka - daj znac po
ja byłam u swojej rodzinnej.. ale ta babka sie nadaje do psyhiatryka bardziej ;/ zna ogólnie moich rodziców, i nas wszystkich bo jest naszym rodzinnym, nawet jej nazwiska nie musze mówić, mój mąz to raz u niej był ale ona wszystko doskonale pamieta i Anitke tez.. chociaz z nia stycznosci nie miała i się pyta czy nam sie rodzinan ie powieksza wiec móie ze możliwe ze tak.. głupia jestem ze to powiedziałam bo potem bite 20 minut siedziałam i słuchałam o jej synkach.. ze 7 lat różnicy, ze jeden jest ładny drugi brzydki, ze jaksie ten maly urodził to nikt starszego nie chwalił, ze do tej pory sie kłocili i jeszcze milion historii i to wszystko kilka razy od nowa

a nie stra baba bo ten młodszy 13 lat ma

no ale przechodzac do mojego pieprzyka to nawet go nie obejrzałą tylko dała skierowanie do dermatologa... mam jednego w miescie ale nie wiem czy doniej pójde bo kiedys jak byłam z pryszczami to nawet nie podniosła łowy zeby zobaczyc tylko cos tam wyisala i do widzenia.. takze ten
ale dziewczyny mam juz dosyc tego 10 tygodnia .. cały ranek miałam chandre ze najnormalniej w swiecie umre !! że Aniteczka moja bez mamy zostanie, no i co z bobaskiem bedzie .. az tu ngle mi sie odmieniło i czuje ze to nic groźnego i że nic sie nie stanie i wszystkobedzie dobrze.. no oszalec mozna ;/