Witam popołudniowo. Położyłam młodzież spać, a ten się drze. Niech szlak trafi mojego męża i jego nauki samodzielnego zasypiania. Wysiadam nerwowo, za słaba jestem na takie manewry

Witam nowe dziewczyny, fajny tłumek się nam robi
Ulicha też mam wizytę 1 lipca, doczekamy razem
Emenems nieprawdziwa jest teoria, że w ostatnich miesiącach się najwięcej tyje. Ja przez pierwsze trzy miesiące przytyłam pięć kilo, potem następne trzy po drodze a ostatnie prawie dwa miesiące ani grama, mimo, że młody rósł zdrowo. Do porodu szłam z plus osiem na liczniku

Ja byłam nacinana, u mnie profilaktycznie wszystkie tną. Jak dla mnie to lepiej, bo nasłuchałam się na lipcu od dziewczyn jak pękały, czasem i do odbytu. A wtedy i z szyciem nie jest łatwo. Samo nacięcie robią w ostatniej chwili, także przy wszechobecnym bólu nawet się tego nie czuje.
Nie pamiętam którą stresują zęby. Może nie będzie źle. U nas najgorzej było z pierwszymi, następne to już szły mimochodem, kilka dni marudzenia i nowy ząbek. Nie ma się co nastawiać. Na dzień dzisiejszy mamy osiem i spokój już od prawie dwóch miesięcy.
Anecia życzeń nie mam, tak czy inaczej po drugim też zamykam interes
W Polsce też pozwalają rodzić w różnych pozycjach, wcale nie tylko na leżąco. Chyba, że to zależy od szpitala.
Ja bym znieczulenia nie chciała, wolę szybciej a boleśniej, niż dłużej to znosić.
Sierpniowa mój dziec zasypia sam, tzn próbuje, albo raczej my próbujemy
Tyle pamiętam