Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
żabila- to trzymam kciuki za kolejne usg
Taką poduchę to bym przygarnęła, bo już spać nie mogę, a co dopiero później
See- mi z tego też inaczej wychodzi, ze chłopakTen kalendarz to chyba ściema, wpisałam w obrazy google i raz wychodzi mi dziewczynka raz chłopak
Szanse 50 na 50
Piwko od bezalkoholowe mam w lodówce, niby mają po 0,5% alkoholu, ale w sumie to znikoma dawka. Ale obawiam się pić. A mam grejpfrutowe, mmm. W pierwszej ciąży w sumie piłam karmi i lecha bezalkoholowego, na imprezie poślubnej mojejDostałam właśnie od tego sklepu do testowania
A teraz będę smęcić, bo mam doła. Zachciało mi się pasty z fasoli na kolację, a lenistwa chciałam ja rozdrobnić w moim urządzeniu do koktajli, bo on w sumie jak blender. I chyba je spaliłamZaczeło dymić i plastik jest ciut roztopiony
A użyłam tylko kilka razy
Rycze jak głupia. Do tego mam dość mojej małej marudy, bo cały dzień o coś jęczy. Ja się do siedzenia w domu nie nadaję! miesiąc w domu, a ja popadam w depresję. W dodatku nie mam żadnych znajomych by gdzieś wyjść, na kawę choćby. Najchętniej to bym do pracy wróciła, ale tam też mnie nie chcą
![]()