Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam nowe koleżanki
Widzę, że prawie wszystkie robicie prenatalne, ja nie robię, wskazań nie mam a jak dziecko, nie daj Boże urodzi się chore, to i tak będę je kochać
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i badania, ja idę do ginekologa w piątek.
Dzisiaj zjadłam kremówkę, nie mogłam się oprzeć
Mój mąż nic w domu nie zrobi ale mieszkamy z teściami, więc mam luz.
Super że wasi faceci pomagaja wam w domu, u mnie ja robie wiekszosc ale mój mi pomaga no i wszystko sam naprawia i zaraz bedzie robić remont Co do gotowania to ze mna sie nie konkuruje, potrafie o 23 robic obiad i piec ciasta
Walcze, ale z nim nie raz gorzej niż z dzieckiem :s gorzej widzę ze teść taki sam albo i gorszy, w pracy człowiek czynu, w domu leń do kwadratu. Za taki wzór to ja dziękuję :s łatwo nie jest ale po awanturkach działa nawet dobrze
Spacjalne tyle gadalam bo zdjecia to bedziemy robic jak se te powieki podciągnę hahahha
No i kurde nie jestem taka młodzieżowa jak sie wydaje mojej siostrzenicy bo młodzież to ma fotorelacje na Twitterze z każdego wypadu na kawe a ja nawet Twittera nie mam !