reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej Dziewczyny:)
Emenems, ja tam lubię Ciebie słuchać;) masz takie fajne poczucie humoru, przy każdej opowiadanej historii ciagle sie śmialiśmy, dlatego nie powstrzymuj sie we wrześniu:D
Tusiaczek, najlepszego dla synka:) u nas tez bedzie mała rożnica. I szczerze odechcialo mi sie juz o tym kogokolwiek informować, od początku słyszę: jak sobie dasz rade? A finansowo poradzicie sobie? Co??Juz, tak szybko? I najlepszy tekst od osoby z która nie łącza mnie bliższe relacje: a planowane? Normalnie ręce opadają:(
Justine, my tez bez ślubu;) a brzuszkiem nie martw sie, w pierwszej ciazy u mnie dopiero w 5 miesiącu zaczął sie uwypuklac:)
Aktina, kciuksy zacisniete, musi i bedzie wszystko dobrze!!!

Jesli chodzi o imiona to marzymy o dziewczynce i na razie bierzemy tylko żeńskie pod uwagę czyli Bianka, Laura, Klaudia, Oliwia:)

Jeszcze chciałam komuś napisac, ale tak mi zatoki dają do wiwatu, szczególności w okolicach oczu, koszmar...
Dzisiaj genetyczne na 17.40 !:) lekki stresik juz sie pojawil, przeplatany radością:)

Miłego dnia Dziewczyny i dobrego samopoczucia:)

reklama
Aktina ja mały ale tam widzlam a wiadomo, lekarze zawsze dmuchają na zimne taka ich rola :)

U mnie Jan Ragnar dla rodziny Stefan albo Milena

Limonka no kurde :D tez sie pytalalm jak to jest czy ciezko z maluchem ma reku i w brzuchu hehehe widze wbijam sie lekko w statystki ale wiesz, pytalalm profilaktycznie bo ja tez chce tak zrobic :D
Ja jestem ciekawa czy mnie ktos zapyta czy to wpadka kiedys HahHahaha musze se jakąś pokrętną historie wymyslec zeby ogladac te zdziwione miny jak w programie " I didn't know I was pregnant "

Ty Limonka mow ze racja, nie przemyślałas sytuacji finansowej i bedziesz chyba musiała sprzedac jedno dziecko, to sie debile zamkną :D głupie pytanie głupia odpowiedz :)

Aktina a Ty miałaś cukrzycę przed ciążą? Ja miałam w pierwszej ciąży, teraz póki co normalny, ale boję się że przy obciążeniu glukozą będzie powtorka :(

ja przy 92 bo taka norma mam 95,2 i teraz w połowie lipca mam badania i obciążenie glukoza blee ale już się stram ograniczać ze słodkim,mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i niebedzie zadnej cukrzycy

Marcepanek ja paznokcie zmywałam przed wyjazdem do szpitala;):p

Emenems podoba mi się opcja ze sprzedażą dziecka. Zawsze też jak już będą dwa to można sobie wybrać to fajniejsze, które się zostawi.
U mnie na forum lipcowym jest dziewczyna, która rodzi w październiku. Będzie 15 miesięcy różnicy:thumbup:

Uciekam bo goście spieszą na roczek;)

reklama
Do góry