reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

limonka - Emenems dobrze radzi :) Usta by sie szybko zamknęły.

Dzis rozmawiałam z kierowca, ktory rozmawiał z szefem naszym. Podobno szef zmartwiony ze bedzie musiał auta komuś oddac.. :) Zginą bezemnie, wiedziałam :)

Monii88 - dostałam dzis glukometr i ksiazeczke do zapisywania pomiarów.. jak wróciłam do domu to zjadłam jedną kanapkę :D z chlebkiem dyniowym i wędlinką w miare chudą, popiłam herbata bez cukru i zjadłam do tego 1 (słownie - jedną) Delicję .. i po godzinie cukier 150 .. masakra... mama od razu poleciała po jakis chlebek żytni no i wiem ze delicje musze juz odstawić :) i inne takie hehee.

Emenems- nieźle z tymi ósemkami :) moze tak sao jak u mojego p z nosami . że słabo rosnął :)

Tutti - dzięki :) Nie wiem własnie jeszcze ile bo do tej pory moją lekturą był brak kosci nosowe, teaz zaczynam czytac o pappa dopiero. Ale obiło mi się o uszy ze około 10 dni, wiec zobaczymy :)

reklama
Ja wlasnie na fb ogladam jak wiaza sie dziewczyny i nawet tatusiowie ale ja chyba bym nieumiala tego zawiazac :-( podoba mi sie to :p

Karola ja się nauczyłam z neta, Młodego nosiłam od drugiego tygodnia życia. Najpierw kółkowa, potem długa, potem Mei tai ;) u mnie to już choroba. ;):p
Nie wiem jak bez tego sobie kobiety radzą:p

reklama
Do góry