reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej dziewczyny! Przyjmiecie mnie do swojego grona? Podczytuje
was juz od jakiegoś czasu ale nie pisałam bo bałam się zapeszyc...nasza droga do upragnionej ciąży była bardzo kręta, staraliśmy się 5 lat ale wkoncu udało się! Właśnie wracamy z usg.

Super Mycha[emoji3] gratulacje. My 3 lata i tez bylo baaardzo pod gore i z przeszkodami, ale dalismy rade [emoji3][emoji3]

reklama
IMAG0213.jpg
To nasze maleństwo:) jak widać na zdjęciu 10 tydzień, a termin mam na 17 stycznia

Załączniki

• IMAG0213.jpg
    IMAG0213.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 63
Mycha, witaj!!! Więcej nas tu po różnych przejściach staraniowych. :-)

Ja byłam dziś na kontroli u kardiologa i moje serducho działa elegancko. Mój kardiolog super zadowolony. Jak tak dalej pójdzie to może faktycznie uda mi się rodzić naturalnie. :-)

Za to tym razem ja nabawiłam się jakiegoś zapalenia czy przekażenia dróg moczowych. Ciągłe parcie na pęcherz (jakby sama ciąża to było mało), a na kibelku 2-3 krople. I finito. Ehhh... Właśnie podjadam żurawinę popijając wodą z cytryną. Jutro czeka mnie podróż, więc wolałabym się wyleczyć... :-/

Tusiaczek najlepszego dla synka ;) jak ten czas zapierdziela, mój za 4 dni kończy 13 miesięcy :)<br><br>Nasz pierworodny ma na imię Aleksander Andrzej a miał być Szymonem, po jakimś czasie stwierdziłam ze szymkow jest dużo i wybrałam Alexander po dziadku teścia i Andrzej po moim zmarłym wuju ;)<br>Znając moje zmiany nastrojów Miłosz zostanie Andrzejem ;) choć próbuje teściową denerwować bo jej Miłosz nie leży i śmieje się ze będzie Gotfryd von F... ( akurat nazwisko pasuje ) haha , a tak poważnie jeśli by była dziewczynka to chciałabym dać Łucja ewentualnie Joanna po mamie teściowej, z miłą chęcią dałabym na imię po mojej babci ale ona miała dość specyficzne imię Petronela ewentualnie Petra, jednak one nie przejdzie u mnie bo mój się nie zgadza ;(&nbsp;<br><br>Dobra napisalam litanie idę was dalej czytać ;) od samego rana nie miałam neta i dopiero teraz mi załączyć ;) więc nadrabiam&nbsp;

My z imionami możemy "szaleć", bo mamy francuskie nazwisko. Chcę imiona takie mało popularne. Jak dawaliśmy Młodej Pola, to się dziwiła babka w szpitalu co to za imię, a teraz Pola na każdym kroku :)

Vivienne- czyli też masz z rocznika 2012 :) Moja w maju skończyła 3. Trochę się boję, bo na pewno będzie zazdrosna. Taka rozpuszczona jest, że hej :p

Ja chusty do Młodej nie miałam, nawet nie myślałam wtedy o tym. A szkoda. Teraz bym chciała chustę, ale bardziej nastawiona jestem na tulę, bo boję się, ze chusty to ja wiązać nie będę umiała :p

Mycha- witaj i gratulacje

Juti- współczuję zapalenia, ale dobrze, ze z serduchem ok

Ja byłam dzisiaj na warsztatach z pierwszej pomocy dzieci i niemowląt :)

reklama
Do góry