reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

chciałabym żeby każdy lekarz naprawdę wiedział co robi ;)

Simka dziś w Szamotułach (to u Ciebie, tak?) piknik rodzinny, jesteś? Jest m. In. szkoła chustonoszenia ;)

reklama
Witam wieczornie, mnie caluśki dzień w domu nie było więc internetowo nadrabiam :P

Emenems- no dobrze, że mąż zrozumiał, a jedzeniem się nie przejmuj, zrzucisz po ciąży :P Bakteriami się nie przejmuj, pewnie coś żurawinowego każe ci lekarz zjeść :P Ja w pierwszej ciąży cały czas miałam z nimi problemy, na szczęście teraz póki co spokój

Pauletah- ja miałam najpierw kilo do przodu, później kilo do tyłu, więc z wagą jestem na zero

Joa.Le- piękną pogodę masz

martusia- z tą szyjką to nie fajnie i niebezpiecznie ciut. A z Olim w ciąży też miałaś ten problem?
I dobrze robisz, że się przenosisz, bo jak może nie dojechać usg

Vivienne- nie byłam na tym pikniku, bo dzisiaj byłam na spotkaniu blogerek aż w Mogilnie, więc caluśki dzień poza domem. Moja mama z moją Polką były, więc się chociaż dziecko wybawiło :)

julia- możesz złapać półpaśca, ospę raczej nie. Jeśli się okaże, ze to to, to migiem do gina i do leakrza rodzinnego lub szpitala, musza Ci jakieś przeciwciała podac czy coś. Bratowa się pytała, jak jej mała miała ospę teraz, bo i ja i jej siostra w ciąży

Zmiana ciśnienia, jakoś tak pochmurno i duszno i mnie głowa boli. ALe dziwnie tylko jedna połówka. Kurka, powinnam się przebadać, ale w ciąży to i tak nic nie pomogą, a coś z tą lewą stroną ciągle mam

ImageUploadedByForum BabyBoom1435431813.311695.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1435431824.313460.jpg

My juz na Mazurach pogoda piekna a to nasz obiad dzisiejszy :) kuchnia wegetariańska dzis! Rewelacja , teraz grillujemy i poje piwko , całe 0.0% hahah radlerla:)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435431813.311695.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435431813.311695.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 73
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1435431824.313460.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435431824.313460.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 66
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć