Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oh emenems siper wyglada ale jak patrze to mam odrzut do zielonej salaty kiedys uwielbialam a w ciazy niemoge :-(
Musze was ponadrabiac bo dzis malo co czytalam
Simka ja dziś tez na ciśnienie cierpie i ból głowy... Dziś 100/69 a m mój standard to 125/75-80... A jak wasze ciśnienie ogólnie? Ja chyba mam syndrom białego kołnierzyka, u gina dowala mi ponad 140/90 a zaraz po wizycie wracam do normy...
vivienne ja też to mam jak tylko wchodzę do gabinetu to czuje ze skacze zawsze lekarze zwracali uwagę ze ooo jakie duże i już się nawet nauczyłam nad tym panować. stabilizuje jakoś oddech i wychodzi w miarę ok. chyba po mamie to mam zaszła kiedyś do lekarza nie pamiętam jakiego chyba alergologa i zmierzyli jej ciśnienie i 150/90 miała wiec lekarz kazał kupić ciśnieniomierz i kontrolować i takim sposobem się okazało ze ciśnienie ma jednak za niskie bo w domu jej górna granica to 110 /60
ja chyba przed jutrzejszym spać nie mogłam całą noc no i brzuszek boli. . Pisałam wam wcześniej ze czuje ze coś jest tak po lewej stronie to teraz czuję taka kulkę równolegle w całym dole brzucha wiec może ktoś tam się tak rozpycha