Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Raz lepiej raz gorzej od dwich dni mam wzdecia i odbija mi sie wszystkim maaasakra wstydz jak niewiem pozatum mdlosci :-( cycuszki juz tak niebola lub juz nie zwracam tak na nie uwagi :- P
wzdęcia to i mój problem! rano jak wstaje czuje się taka pełna jakbym już sie najadła, no i w ciągu dnia 2x częściej sikam niż zwykle ale mdłości mnie jeszcze nie dopadły, to chyba najgorsze co może być, co?
Hej,
Inis trzymaj się, takie rzeczy się zdarzają na początku ciąży, oczywiście skontroluj sprawę, ale będzie dobrze!
Emenems ja biorą caly czad duphaston 3 razy dziennie i póki co żadnych nudności, a jesteśmy na tym samym etapie ciążowania
Mam do Was pytanie. Pewnie jest gdzieś na stronie babyboom juz ten wątek, ale może się orientujecie. Planuje iśc na zwolnienie lekarskie: Moja praca to robota głównie biurowa i bez większych wysiłków fizycznych ale bardzo absorbująca psychicznie. Jestem projektantem drogowym i koordynuję dosyć duże budowy wraz z wizytami na budowie. Zaczęłam się zastanawiać kiedy iśc na zwolnienie i jak to wygląda finansowo w PL? Ponoć pensje wypłaca ZUS i jest to średnia z ostatnich 12 miesięcy? 100% czy sa jakieś minusy?
ja mysle ze gorsze są jeszze wymioty Karolcia a mnie własnie (.)(.) coraz bardziej bola i coraz bardziej zaczynają rosnąć.. w poprzedniej ciąży zrobiły mi się chyba 3 razy większe nic przed ;/ dobrze ze nie wyrzucałam starych staników
Akita - ja to sie boje właśnie że sie roztyje i mi tak zostanie :O no i wymiotów też sie obawiam bo bardzo ich nie lubie współczuję bólu
( . Y . ) wiem co czujesz
Mika ja mam to samo waze sie codziennie i mierze raz w tygodniu jak wariatka
Dzis kupiłam paczkę wafelków z hauwą( tak to sie pisze?) w sklepie " u ruska" jak to mówimy, bo u nas normalnie nie ma wafelków, i leza w szafce.... Mam zasadę raz w tygodniu .. Byle do soboty
Za kazdym razem jak chce siegnąć wyobrażam sobie jako tłustą parówe z trądzikiem, owłosionymi pachami i potem miedzy fałdami tłuszczu.
Joa.Le - wiesz ze się nawet nad tym nie zastanawiałam? Pojęcia nie mam ale zwolnienie cizowe chyba 100% patne czyli tyle ile masz na umowie bez premii itp oczywiscie a potem na macierzyńskim chyba jakaś srednia z ostatnich 12 miesiecy jest .. ale tego juz nie wiem
Emenems - Podoba mi sie Twoja technika! Chyba ją ,,pożyczę" ;p bo ostatnio za dużo jem niezdrowych rzeczy, już dziś 6 kawałków czekolady wchłonęłam, a dupa rośnie ;(