Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja juz wyszlam, jestem po prenatalnych. Nasz dzidzius na 6+. Zdrowiutenki, wszystkie parametry idealnie w normie. 13 tydz i 1 dzien , wielkosc 7,80 [emoji3][emoji3][emoji3] Jestesmy przeszczesliwi [emoji3][emoji3][emoji3]
Ja tez juz po! 7 cm 13 tydzień ale u nas kierują obowiązkowo na pappa i inne testy wiec jutro idę je wykonać. Przeziernosc 1.5 powiedział ze ok nosek tez. Jak bede miała wyniki to mam sie Zgłosić do niego i mi wszystko wyliczy! Dzidzia juz duża! KarolinaE kiedy nas kolejna wizytę! Jak mi ulżyło.
A ja dzisiaj dostałam smsa z medicover z jakąś aktualizacja danych. w pierwszej chwili jak dostałam smsa to czytam o matko juz wyniki (robiłam w mastermed i mo się pomieszało ) ale mi serce zaczęło bić od razu a potem myślę a to nie to uff.