Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Innabajka a ile miała dzisiaj Twoja dzidzia? Który to był tydzień dziś u Ciebie?
Tutti a ten basen to nie strach ze jakies zakarzenie czy jakies inne dziadostwo sie dostabie? Ja tez bym chciala zaczac chodzic ale troche sie tego boje..
Dziewczyny gratuluję i zazdroszczę!!! :-) Ja czekam do poniedziałku. Mąż zawszecchodzi ze mną.
Co do basenu to kyzynka po dwóch ciążach mówiła mi że są jakieś tampony gram ujemne, które są dla kobiet w ciąży, żeby nic nie złapać na basenie. Ale nie miałam okazji zapytać o nie lekarza. Ale możecie podpytać też swoich. :-)
Hej!
Stefan zdrowyparametry super, 12t1d, 59gram, 6,4cm przeziernosc 1,24 i nosek pierwszy znalazła ( czyli ma kichola po mamusi hahhh)
Maz oczywiscie wchodził ze mna, pani przyszła i mowi "zapraszam panią" a maz "a mnie tez pani zaprasza ??" Hahah i pczywiscie pani dała mu krzesełko ale nie dał rady usiedzieć i stał![]()
Jak przełączyła na 3D to zaczal machać raczka hahahah cudowny jest moj mały człowiek - główka leży w lewo![]()