aktina
Fanka BB :)
witam z rana
simka to chyba ja mam za bardzo naciagnieta skórę na cyckach bo tylko brzuch mega owłosiony
a co do smaków to wczoraj znowu miałam na piwo
mąż wybierał w Tesco i chciał małe carlsbergi w puszce a ja mówię niee w puszcze śmierdzą musisz wziąć w butelce i taki poczułam smak puszki ze aż mówi bleh .. wziął w butelce
musiałam łyka zrobić bo tak mi pachniało pod nosem ze o ja cie 
emkamm dam na pewno znać. doktorka mi mówiła ze właśnie można od 15 i jeżeli już wiem że chce to oni zapisują na 15t 1 dz
zapisywał się w zeszły poniedziałek i zapisała mnie na środę za półtora tygodnia. będzie jakoś 15t i 3 lub 4 dzień. a z om chyba właśnie 15 i 1
będą zabieg robić o 11.10 ale kazała być 10.50
dwa dni przed nie smarować niczym brzucha i przed zabiegiem do śniadania nospe.
ale to ci pewnie jeszcze powiedzą.
ja to jakaś przewraLiwiona jestem. brzucha nie smarowalam odkąd się zapisałam na to badanie a nospe plnuje jakaś mała juz dziś wziąć
ale dlatego że jak kichnelam teraz to tak mnie ścisnelo gdzieś za jajnik prawy ze o jaa cie
simka to chyba ja mam za bardzo naciagnieta skórę na cyckach bo tylko brzuch mega owłosiony
emkamm dam na pewno znać. doktorka mi mówiła ze właśnie można od 15 i jeżeli już wiem że chce to oni zapisują na 15t 1 dz
dwa dni przed nie smarować niczym brzucha i przed zabiegiem do śniadania nospe.
ja to jakaś przewraLiwiona jestem. brzucha nie smarowalam odkąd się zapisałam na to badanie a nospe plnuje jakaś mała juz dziś wziąć
ale dlatego że jak kichnelam teraz to tak mnie ścisnelo gdzieś za jajnik prawy ze o jaa cie